Hopp til hovedinnholdet

Blødninger etter sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 18, og hadde for første gang sex for 5/6 dager siden, i femte klasse så fikk jeg mensen for første gang, det var normale bøldninger da, men de siste 6 årene så har jeg ikke hatt mensen. Og hver dag etter at jeg har hatt sex så blir jeg, jeg kan se at det er litt brunt her og der (av gammelt blod), men noen ganger så blir det kjempe rødt, og jeg vet ikke hva som skjer med kroppen min akkurat nå.. Jeg har ikke mensen, men jeg blør, hadde sex for første gang, men blodet burde jo stoppe. Hva er det som skjer med meg?

SVAR

Besvart 24.11.2019 14:12:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle