Hopp til hovedinnholdet

Kan man få kløe av nødprevensjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde for snart en uke siden sex med en gutt. Dette var min andre gang, første gangen er en stund siden (hvis det kan ha noe med dette å gjøre), ca to-tre dager etterpå begynte jeg å klø veldig ved kjønnslepper og mot vagina samt nedover mot anus. Jeg vet at han jeg hadde sex med har hatt en og samme partner i snart et år så veldig lite sannsynlig at han har noen kjønnssykdommer. Han kom inni meg å jeg går på p-piller, men for å skulle være på den sikre siden tok jeg også en angrepille, kan dette være en bivirkning av den selvom det ikke sto noe på pakke vedlegget om dette? Hilsen en desperat jente som er lei av kløe

SVAR

Besvart 07.01.2020 08:26:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle