Hopp til hovedinnholdet

Har hatt ubeskyttet oralsex flere ganger, bør jeg sjekke meg for alt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, slutten av 2018, sånn desember, møtte eg en også gidde vi kvarandre oralsex, begge sugde kvarandre. Så møtte eg han igjen i 2019 tidlig i januar, så møtte eg ein litt seinere, også trur eg ikkje at eg møtte noken før 3 nå i 2020, også hadde eg sex med han siste men da brukte eg kondom. Ka er sjansen for at eg har fått noen kjønnssykdommer? Har ikkje brukt kondom ved oralsex, men brukte når det var eg som penetrerte. Har ikkje blitt penetrert. Har tenkt og vurdert å sjekke meg, men burde eg da sjekke meg for alt?

SVAR

Besvart 18.02.2020 19:01:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle