Hopp til hovedinnholdet

Hatt mange problemer med p-staven. Hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt p-stav i snart to år nå og har hatt mange problemer med den. Etter jeg tok den hadde jeg mensen sammenhengende i flere måner så jeg dro til legen hvor jeg fikk p-piller for å hjelpe. Når jeg tok de daglig så hadde jeg ikke mensen, men nå har jeg gått på de en stund uten stopp å da får jeg mensen uansett. Er veldig frustrerende for jeg har veldig voldsomme menssmerter og kramper som var grunnen til p-stav. Jeg lurer på hva jeg kan gjøre videre, om jeg burde ta ut p-staven eller om det er noen andre tabletter jeg kan ta i tilegg som skal ta vekk mensen helt

SVAR

Besvart 01.03.2020 13:26:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle