Hopp til hovedinnholdet

Tatt ut p-stav fordi jeg sliter med humørsvingninger, men er ikke bedre!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tok ut pstaven min for 1 måned siden pga alvorlige humørsvingninger - jeg hadde det ikke bra. Men jeg har fortsatt ikke blitt bedre. Jeg føler meg fortsatt utrolig ustabil, og jeg er så utrolig lei av å være lei meg hele tiden og bli så fort sint. Jeg forstår virkelig ingenting, jeg trodde jeg skulle få det bedre når jeg tok den ut. Jeg begynte rett på ppiller (almina) og har gått på de i en måned nå. Jeg har gått på dem før, men jeg kan ikke huske at det var så gale da. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. jeg frykter det bare er slik jeg er og at det ikke er prevensjonsmidlene sine sin feil. Men jeg hadde det bedre før jeg startet på prevensjonsmidler. Men jeg må nok desverre fortsette å gå på dem, med tanke på at jeg har kjæreste. Er det noe jeg kan gjøre? Evt skifte til noen ppiller med mindre hormoner? (Spiral er ikke et alternativ foresten)

SVAR

Besvart 02.03.2020 14:54:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle