Hopp til hovedinnholdet

Startet med Mirabella for to måneder siden, har nå smerter og brun utflod

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For ca 2 mnd siden starta jeg på mirabella (p-piller) og alt var bra i starten ingen bivirkninger men nå så har jeg ekstreme smerter i magen og brunt tykt utflod. Føles ut som mensenkramper og lurte på hva jeg bør gjøre? Bør jeg slutte med pillene eller gå til legen? dette er andre type p piller jeg prøver de andre jeg prøvde var loette ellerno og da ble jeg kvalm og svimmel. Tåler jeg bare ikke å få alle de hormonene i kroppen?

SVAR

Besvart 04.03.2020 22:39:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle