Hopp til hovedinnholdet

Har fått mørkebrun utflod mellom to menstruasjoner. Er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk mensen den 17. Februar, da jeg forventet å få det. Mensen varte i fire dager. Men nå har jeg mye mørke brunt utflod/blod. Det virker som om jeg har mensen, men det er mindre blod og mer mørkebrunt. Jeg er redd for hva det er, siden det er en del og ikke bare litt. Er det en sjanse for at jeg er gravid eller er det ikke farlig? Jeg har hatt sex, men med kondom, hver gang og til en h er tid. Vi har passet på og det har ikke sprukket.

SVAR

Besvart 04.03.2020 23:29:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kondom

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
account_circle