Hopp til hovedinnholdet

Hatt samleie for første gang og angrer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har to spørsmål: 1) for to dager siden mistet jeg jomfrudommen og hadde jeg sex med en gutt på en fest. Jeg har gått på p-spiral i ca 1 måned, og vi brukte derfor ikke noen kondom. Nå i ettertid angrer jeg veldig på at vi ikke gjorde det, fordi hva om jeg nå har fått en kjønnssykdom? Er veldig stresset over dette nå. Dagen etter klødde jeg litt nedentil og det var litt smerter også, mens to dager etter fikk jeg litt brunt utflod. Kan det ha seg at jeg har en kjønnssykdom? Burde jeg teste meg? Når skal jeg isåfall gjøre det? 2) mitt andre spørsmål er at jeg egentlig angrer på at jeg mistet jomfrudommen min med akkurat denne gutten. Det skjedde som sagt på en fest der jeg var beruset, og ble kanskje litt revet med. Det skjedde naturlig og det føltes riktig akkurat der og da, men nå kunne jeg ønske det var en gutt jeg kjente, som jeg stolte på og en som er «verdt» å miste den til. Har du noen tips til hvordan jeg kan endre denne tankegangen? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 07.03.2020 12:21:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle