Hopp til hovedinnholdet

P-stav og blødninger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, takk for svar. jeg tok pstav litt etter nyttår, 15 januar tror jeg. det gikk litt over en uke før jeg fikk mensen. den er for det meste brun men litt rød til tider. men jeg er litt bekymret siden det ikker har stoppen enda. det har gått flere uker nå..ca 5eller snart 6 uker. jeg hadde sex før jul i fjord men kondomen drev å sprakk, (han kom ikke) og kanksje dette kan ha noe med graviditet å gjøre? jeg har tatt en graviditets test (men det var en fra normal for 50kr så vet ikke helt om jeg kan stole på den) denne testen viste hvertfall negativ. men jeg blir så usikker når jeg har mensen så lenge etter pstav. har også hørt at pstav kan gjøre tegn på graviditet kamuflert. hva skal jeg gjøre med at mensen ikke stopper?

SVAR

Besvart 10.03.2020 11:46:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Langtidsvirkende prevensjonsmidler anbefales

Helsedirektoratet og WHO anbefaler langtidsvirkende reversible prevensjonsmetoder (LARC) til unge jenter. Men du bestemmer selv hva du ønsker å bruke.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle