Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg bruke kondom selv om jeg bruker p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg begynnte på p-piller i oktober, pga mye blod og sterke smerter. jeg begynte dagen jeg fikk mensen. jeg har ikke hatt mensen siden det, og har nå funnet en gutt jeg er blitt veldig glad i. vi har lyst til å ha sex med hverandre, men jeg er litt usikker på om vi skal gjøre det uten kondom osv. jeg har snakket med noen av vennene mine, noen sier at det går fint å ha sex uten kondom fordi jeg går på p-piller og ikke har hatt mensen siden oktober, mens andre sier at jeg burde hatt mensen først. jeg har lest litt på nettet, men jeg blir litt forvirret av alt som står der. så er det trygt at vi har sex uten kondom, eller bør jeg ha mensen først. og hvis jeg må ha mensen først, skal jeg bare slutte å ta pillene? (legen min sa ingenting om dette)

SVAR

Besvart 10.03.2020 22:20:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle