Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex for første gang uten kondom og tok angrepille etter 2 timer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 15 år som nylig har startet å ha sex. Jeg hadde sex med kjæresten min uten kondom for første gang bare for noen dager siden. Jeg tok angrepille rett etter neste (2 timer ca). Vet at angrepiller ikke er 100% men siden jeg tok polka så raskt er det mulig at den ikke virker da?

SVAR

Besvart 13.03.2020 11:56:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle