Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk blødning etter å ha byttet p-piller fra microgynon til yasminelle

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har nylig byttet p-piller fra microgynon til yasminelle. Jeg har aldri opplevd mellomblødninger før, og hadde ingen problemer med å starte på microgynon. Men nå har jeg tatt 2 brett med yasminelle sammenhengende (mine første brett) og etter 8 dager på det andre brettet har jeg nå fått en mellomblødning som har vart i over 9 dager. Jeg pleier å ta 2 brett sammenhengende også pause. Jeg lurer da på om dette er fordi jeg har byttet p-piller? Og hvor lenge tar det før mellomblødningene slutter? Kommer det til å fortsette lenge eller er det kun fordi jeg nettop har startet opp med yasminelle? Håper du kan hjelpe meg!

SVAR

Besvart 13.03.2020 13:07:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle