Hopp til hovedinnholdet

3 året på P-stav. Har nå i 3. året hatt mensen nesten hele tiden. Bytte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt p-stav i snart 3 år. De første tre månedene hadde jeg konstante små løsninger. Etter det så var jeg mensenfri i over ett år. Det andre året på p-stav hadde jeg mensen kanskje tre ganger, men ikke noen store blødninger. Det siste halve året har jeg hatt mensen hele tiden, og mer blødninger enn jeg er vant til. Jeg kan ha mensen en halv måned i strekk men variert blodmengde. Jeg er virkelig lei å ha mensen hele tiden. Derfor lurer jeg på hvis jeg bytter p-stav, om jeg da får samme mønster en gang til? Eller om det fortsetter sånn som nå, altså at jeg blør nesten konstant? Er det en mulighet for å bytte p-stav hvert år? Sånn at jeg aldri har mensen? Takk for svar.

SVAR

Besvart 16.03.2020 12:08:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle