Hopp til hovedinnholdet

P-sprøyte og nødprevensjon. Kan jeg bli gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 13 med en kjæreste våre foreldre er fra Gambia som er muslimsk land i islam er det synd å ha sex utenfor ekteskapet foreldrene vil ikke akseptere det. Fikk tips om en forståelsesfull muslimsk legen hun forstod at vi ikke kan unngå fristelsen å ha sex. I islam kan mannen ikke trekke seg ut før utløsning uten kvinnen godkjenning siden det kan redusere følelsen mange tolker det av samme grunn at mannen ikke kan bruke kondom uten kvinnens godkjenning. Legen ga meg p-sprøyte siden det tok en uke før den virket ga hun råd at skulle vi ha sex uten kondom ta en Norlevo angrepille før sex erfaringen var det gikk bra. Vi hadde sex 2 ganger uten kondom men jeg tok Norlevo like før sex kan jeg likevel bli gravid. Han sleike meg godt fordi sprøyten kunne gjøre meg tørr var det derfor det var ingen smerter første gangen bare deilig?Kjæresten var med meg til legen jeg var dum nok svare på at han var 16 veit han ikke har lov ha sex med meg kan legen ha anmeldt han uten han vet?

SVAR

Besvart 17.03.2020 21:11:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle