Hopp til hovedinnholdet

Vi hadde sex med kondom og brukte nødprevensjon. Er redd det ikke virket

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg og kjæresten min hadde sex en uke før jeg skulle ha mensen Vi brukte kondom, og gjorde det to ganger Vi byttet selvfølgelig kondomen også, men andre gang vi gjorde det hørte jeg at han fikk orgasme, men han visste ikke om han hadde utløsning eller ikke, så han bare fortsatt mens tissen hans var ikke slapp, så stoppet vi litt Da han tok seg ut kondomen, var det noe hvit rundt kondomveggene...Jeg ble redd tenk om det rant ut og kom inn i meg...neste dag kjøpte jeg angrepille..men jeg vet ikke om det kommer til å funke, for det var 1 uke jeg skulle ha mensen, og da var jeg sikkert ferdig med eggløsningsperioden...Nå er jeg redd

SVAR

Besvart 21.03.2020 23:22:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Langtidsvirkende prevensjonsmidler anbefales

Helsedirektoratet og WHO anbefaler langtidsvirkende reversible prevensjonsmetoder (LARC) til unge jenter. Men du bestemmer selv hva du ønsker å bruke.

 

Les mer
account_circle