Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min gnidde bare penishode inntil hullet og var såvidt inni...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg jeg var på min siste dag mensen og jeg hadde tampong i. Kjæresten min gnidde bare penishode inntil hullet og var såvidt inni, han kom heller ikke. Men jeg har hatt noen episoder tidligere som gjorde at nå, hver gang noen er ani vaginaen min begynner jeg å stresse om graviditet. Derfor lurer jeg på.. kan jeg bli gravid av at han bare tok penishode litt inn, imens jeg hadde tampong i, uten sædutløsning? Jeg skal ta p-stav snart for å unngå sånne situasjoner.

SVAR

Besvart 19.03.2020 12:00:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Redd for å gjøre ei jente gravid?

Det skal veldig lite sæd til for å gjøre ei jente gravid. En sædcelle er nok og det kommer mange tusen ved en utløsning.

 

Les mer
account_circle