Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blødningsforstyrrelser, bør jeg oppsøke lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Min mens har vært uregelmessig siden jeg fikk den som tolvåring. Og etter jul har den vært unormal i forhold til det jeg er vandt til. Jeg har de to siste gangene hatt mensen i to uker, for så å gå to uker uten, og så begynte mensen igjen. Jeg ser nå at den nok kommer til å vare en stund til (jeg er allerede passert en uke). Før disse to omgangene med mensen startet(altså før jul), hadde jeg to ganger med mensen der blodet var utvannet, eller at den forsvant for så å komme tilbake igjen. Mengden blod varierte også veldig. Før dette igjen gikk jeg to måneder helt uten mensen. Jeg går ikke på noen type p-piller eller andre medisiner. Tenkte jeg skulle ta sjansen på å spørre her for å få en pekepinn på om jeg må oppsøke lege eller ikke. Hilsen bekymret jente

SVAR

Besvart 23.03.2020 11:51:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle