Hopp til hovedinnholdet

Går på Almina 28. Tre uker med brun utflod som er litt klumpete.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som er seksuelt aktiv. I de siste ca tre ukene har jeg hatt brun utflod som er litt klumpete, dette kommer også på penis hvis jeg har sex med kjæresten min, jeg er temmelig lei av å måtte bruke tampong eller bind hele tiden for ikke å få dette i trusen min. Jeg går på de p pillene som heter Almina 28. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, verken jeg eller partner har eller har hatt noen kjønnsykdommer som vi vet om og jeg har en fast partner. Jeg trenger råd og jeg tørr ikke å dra til lege. Hvordan får jeg dette bort og hva kan jeg evt gjør for og forbedre det? Hilsen frustrert jente

SVAR

Besvart 28.03.2020 13:06:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle