Hopp til hovedinnholdet

Er kondom trykt å bruke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om mann kan bli gravid selv om kondomen blir brukt riktig og den verken sprekker eller glir av og den blir tatt på riktig og blir tatt ut riktig. Kan du altså bli gravid selv om du gjør alt rett? Burde jeg vær redd for å ha sex. Jeg er bare veldig redd for å bli gravid og jeg har ikke hatt sex enda men vil ha det er bare redd og jeg har fått ganske ustabil mensen i det siste så vet ikke om det er dårlig idee og gjør det nå eller har det ingenting å si om alt blir gjort rett

SVAR

Besvart 02.04.2020 10:40:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kondom

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

 

Les mer
attach_file

Hvordan trer du på et kondom?

Når du ikke har gjort det før, er det ikke alltid så lett å få det til. Det kan være lurt å trene litt for seg selv for å få teknikken i hendene.

 

Les mer
attach_file

Hvilken prevensjon passer best for meg?

Det kan være vanskelig å vite hva slags prevensjon som er det riktige valget for deg. Det finnes mange varianter, og det er viktig at du får informasjon om fordeler og ulemper med alle typer prevensjonsmidler, slik at du best mulig kan gjøre et selvbestemt valg. Vi er alle individuelle, så den prevensjonen som venninnen eller søsteren din bruker, er ikke nødvendigvis det riktige valget for deg.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle