Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynner å blø når jeg får orgasme. Er det på grunn av p-pillene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har gått på vanlige p-piller Yasmin 28 i ca 1 år men vil bytte til pstav. Så har prøvd ut minipiller i 3 månder nå. Den siste månden når jeg har brukt minipillene har jeg begynt å blø etter hver gang jeg har kommet, selv om jeg bare har rørt utsiden. Jeg blør bare litt rett etterpå også er det litt «spor» dagen etter som om det er starten på mensen. Har kjæreste og virker som at jeg ikke blør hvis vi har samleie men bare om jeg kommer. Lurer på om det har noe med pillene og gjøre fordi jeg ikke har opplevd det før..

SVAR

Besvart 09.04.2020 08:03:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
account_circle