Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å finne riktig prevensjonstype

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en del problemer når det kommer til mensen. Jeg har tidligere gått på p pillene cerazet og hatt p stav, men begge disse prevensjonsmidlene funket ikke for meg. Hadde mensen i 1,5 år uten stopp. Nå har jeg begynt på Loette og har fortsatt mensen, den første måneden så hadde jeg ikke noe mensen, men nå er jeg på 5mnd og har fortsatt mensen. En dag kommer det ekstremt mye blod og en annen dag er det nesten ingenting. Har hatt problemer med å nesten besvime på gata av jernmangel osv. Så jeg lurer på om dette for det første er normalt og hvordan jeg kan få mensen vekk! Jeg har vurdert å ta spiral, men vil gjerne være sikker på at den skal fungere å bli kvitt mensen før det samme skjer igjen. Jeg har vært hos lege, men får bare svar om at det er vanlig å blø de 3 første månedene, så vet ikke hva jeg skal gjøre. Takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 21.04.2020 10:07:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle