Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli gravid når han "hopper av i svingen"?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde sex med en gutt som «hoppet av i svingen» men har lest at det går Ann å få væske ut før sæden. Er ikke første gang vi gjør dette og han sier han har kontroll, hver gang jeg suger han elr lignende sier han alltid ifra og han har alltid rett om når d kommer. Men jeg har aldri lagt merke til noe væske før han sier han kommer, er det sånn at det kommer ut væske før sæden på alle gutter? Og alltid?

SVAR

Besvart 24.04.2020 21:03:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilken prevensjon passer best for meg?

Det kan være vanskelig å vite hva slags prevensjon som er det riktige valget for deg. Det finnes mange varianter, og det er viktig at du får informasjon om fordeler og ulemper med alle typer prevensjonsmidler, slik at du best mulig kan gjøre et selvbestemt valg. Vi er alle individuelle, så den prevensjonen som venninnen eller søsteren din bruker, er ikke nødvendigvis det riktige valget for deg.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle