Hopp til hovedinnholdet

Blødninger. Skyldes dette pillene etter så lang tid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har brukt Cerazette i litt over ett år nå. Har ikke hatt noen blødninger før for litt over en uke siden. Fikk blødning/mensen som varte i 4 dager. Etter kun ett par dager igjen har jeg igjen fått blødninger. Skyldes dette pillene etter så lang tid? Synes det er litt rart at det skjer etter så lang tid. Tar pillene ganske så regelmessig, eller det kan skille 3 timer noen ganger da.. Har ikke hatt sex siden september ifjor, og tok en klamydiatest tre uker etter det. Glemte da å skrive navnet mitt på selve urinprøven, men hadde navnet mitt på kontaktskjema i konvolutten. Hun som jobbet der sa det gikk greit. Men er uansett litt engstelig for hva disse blødningene er, kjenner i forkant at man blir kvalm/vondt i magen. Det pleier jeg å kjenne alltid før mensen uansett da. Og er en urinprøve like sikker/det samme som sånn skjedeprøve? Burde jeg dra å teste meg enda en gang? De ringte meg ikke iallefall etter jeg tok den, og håper ikke at testen min ble rotet med siden jeg glemte navnet

SVAR

Besvart 30.04.2020 16:14:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle