Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg til å få mensen igjen? Mistet den da jeg begynte på p-piller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For 2 år siden begynte jeg på p-piller, og da mistet jeg mensen. Jeg fikk forsatt mensen smerter i perioder jeg hadde eggløsning og den uken jeg skulle hatt mensen. Nå når corona kom bestemte jeg meg for å ta en pause fra p-pillene for å få mensen tilbake siden jeg ikke har hatt mensen på over et år. Har nå gått 7 uker uten p-piller og har enda ikke fått mensen. Kan jeg ha liksom mistet mensen for alltid eller kan dette være på grunn av at jeg har gått så lenge uten mensen? (Jeg vet at jeg ikke er gravid så er ikke derfor) jeg vet ikke hva jeg vil fram til å spørre om men begynner å bli bekymret for at jeg enda ikke har fått mensen.

SVAR

Besvart 01.05.2020 13:23:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle