Hopp til hovedinnholdet

Uregelmessige blødninger med p.Stav. Bra med p-piller og. Hvordan fikse det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg satte inn p-stav for litt over 1,5 år siden, før det gikk jeg 3 måneder på cerazette. Når jeg brukte cerazette Montér jeg blødningene helt men Første 7 månedene med p-stav hadde jeg ofte blødninger og i noen perioder annenhver uke derfor gikk jeg til helsesøster og fikk p-piller som jeg brukte for å få mer regelmessige blødninger. Første 3 månedene etter jeg sluttet på disse ppillene var det større mellomrom mellom blødningene. så hadde jeg en blødning som varte i ca 2-3 uker og deretter hadde jeg ikke blødninger på nesten 6 måneder men nå har jeg de siste 4 månedene igjen fått unormale blødninger og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Vet at å bytte prevensjonsmiddel er en mulighet men liker og synes det er enkelt å bare ha en pstav, hvordan fikser jeg dette?

SVAR

Besvart 02.05.2020 14:46:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle