Hopp til hovedinnholdet

Tåler ikke Loette og Cerazette så godt, hvilken annen prevensjon anbefales?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg går på cerazette nå og har tidligere gått på loette. jeg byttet ppille fordi jeg la på meg og ble veldig deprimert, men det ble ikke bedre når jeg byttet til pillene med mindre hormoner (cerazette). jeg har lyst til å slutte på p-piller av flere årsaker men jeg vil også ha en sikkert form for prevensjon uten at jeg blir deprimert + andre bivirkninger. jeg har hørt at kobberspiral kan være er alternativ, men jeg har hørt så mange skrekkhistorier at det tør jeg ikke å ta. bør jeg slutte på p-piller? og evt hvilke andre muligheter for prevensjon anbefaler dere da? føler ikke helsesøster her gir meg noen bra svar. hilsen forvirra jente

SVAR

Besvart 07.05.2020 23:14:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle