Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å stoppe mensen, har p-stav?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tokk pstav for 2 år siden i september, men helt siden januar har jeg hatt blødninger/ mensen som varer i 3 uker ca, hver måned. så for eksempel: jeg blør fra 1 januar til 20 januar, så starter det på igjen 20 februar. jeg tokk pstav for å slippe /minske mensen fordi jeg blødde så mye. jeg har lite jern i kroppen men kan ikke ta jern tabletter for da begynner jeg å blø neseblod (veldig mye) når jeg nevnte det til ei venninne sa hun at pstaven min kanskje har spist seg selv opp / gått tom før tiden, og jeg burde dra til legen for å få ppiller for å starte den opp igjen, men pga covid-19 er det ikke bare bare. hva kan jeg gjøre for å stoppe mensen?

SVAR

Besvart 07.05.2020 20:48:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle