Hopp til hovedinnholdet

Har P-stav. Kan mensen bli borte av andre grunner en p-staven.?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg tok p-stav i februar 2019. Etter det hadde jeg veldig uregelmessig mensen. Jeg kunne ha det opp til 3 uker også gå uten i 2 måneder. Likevel var det oftere mensen enn jeg hadde hatt før jeg tok p-staven. Jeg hadde mensen i slutten av januar i år, og hadde sex med en gutt i starten av februar. Etter det har jeg mistet mensen helt. Jeg er jo ganske sikker på at jeg ikke er gravid siden jeg har p-stav og nå har det gått såpass lang tid uten noe symptomer. Jeg bare lurer på om dette er vanlig og hva grunnen til at mensen har forsvunnet her. Kan den ha forsvunnet av andre grunner enn p-staven liksom?

SVAR

Besvart 08.05.2020 12:02:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle