Hopp til hovedinnholdet

Skyldes blødningene mine at jeg har hoppet over mensen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gått på p-piller i snart 2 år. Jeg har hoppet over mensen i snart 70 dager fordi jeg ofte blir fysisk syk når jeg får mensen. For omtrent en mnd siden glemte jeg å ta p-pille 2 dager på rad. Siden dette har jeg hatt veldig små blødninger (såpass små at det kun kommer litt når jeg tørker meg, og noen større blodklumper innimellom). Jeg opplever også litt kramper, noe jeg oppfatter som mensensmerter, nederst i magen. Er dette noe jeg burde ta seriøst, eller er det en vanlig "bivirkning" av å hoppe over mensen over lengre tid? Jeg er ikke seksuelt aktiv dersom det er en viktig opplysning :)

SVAR

Besvart 08.05.2020 18:31:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle