Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hoppet over mensen flere ganger, men nå i pausen kommer den ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg begynte på ppillene yasmin 28 tidlig år, jeg har tatt 4 brett uten å ha hatt mensen, så jeg skippa bare de 7 siste inaktive pillene elns. Nå er jeg ferdig me de 21 ppillene på det femte brettet og er på den tredje inaktive pillen, for jeg bestemte meg får å bare ha mensen nå. Jeg er veldig bekymret for at jeg ikke skal få mensen siden jeg er alerede på den tredje dagen.... Hva skjer hvis jeg bare mister mensen helt?? Da kommer jeg til å bli helt utav meg! Vil ha barn i fremtiden! HVA SKJER HVIS JEG IKKE HAR FÅTT MENSEN TIL JEG HAR TATT DEN SYVENDE PILLA? Plis svar fort er stressa. (Ps: jeg er mest sannsynlig ikke gravid, siden har jo brukt ppiller og kondom avogtil) Jeg brukte ppillene oralcon med 21 piller bare før jeg begynte på yasmin 28. Fikk hvertfall mensen da jeg tok pause fra oralcon. Men nå er jeg bare stressa for at jeg ikke skal få mensen.....:(

SVAR

Besvart 10.05.2020 00:21:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle