Hopp til hovedinnholdet

Bivirkninger av p-piller etter å ha sluttet og startet igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har gått på ppiller i rundt 3 år fordi jeg hadde så mye mensensmerter. Jeg tenkte å slutte for noen uker siden, men så hadde jeg fortsatt så vondt under mensen at jeg begynte igjen. Så det var ca 2 uker der jeg ikke gikk på pillene. Jeg ble brått aldri kåt mer etter jeg «sluttet». Jeg har gått på pillene i ca 1 uke siden jeg tok pausen og jeg blir fortsatt aldri kåt. Hva kan dette være? Jeg har også hørt at bivirkningene er sterkest når man begynner, men tells den 2 ukers pausen min som at jeg sluttet og begynte igjen? Risikerer jeg bivirkninger på ny? Og tror du at det med at jeg sluttet på pillene gjorde at jeg ikke blir kåt mer?

SVAR

Besvart 12.05.2020 09:23:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle