Hopp til hovedinnholdet

Har tatt angrepille og startet med Cerazette etterpå. Nå er mensen sen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde samleie med en jeg holdt på med en stund. Vi hadde det flere ganger den dagen og han kom i meg. Kjøpte en angrepille dagen derpå, og tok den. 1-2dager før jeg skulle ha mensen begynte jeg på noen ppiller Cerazette. Og jeg har ikke fått mensen selv om jeg skulle hatt den for 7 dager siden. Til infor har jeg aldri vert sein med mensen..

SVAR

Besvart 11.05.2020 22:33:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle