Hopp til hovedinnholdet

P-staven er vond, hva er årsaken ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg fikk satt inn pstav for 3 ukers tid siden. I starten var det veldig vondt, og jeg var rød, blå, lilla og alle andre farger rundt området i lange tider etterpå. Nå som hevelse og "blåmerket" har forsvunnet, er den veldig tydelig. Den siden som er lengst borte fra innstikket, stikker litt utover i en liten bule, har liksom en klump på armen nå. Den er veldig vond, og når jeg løfter barnet mitt får jeg akkurat som støt 90% av gangene. Den gjør også bare vondt av seg selv når jeg ikke gjør noe med armen, spesielt når jeg ligger i senga. Kan den være satt for overfladisk? Er det farlig? Vil det vonde gå bort, eller må jeg til lege å sette inn ny?

SVAR

Besvart 12.05.2020 19:28:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle