Hopp til hovedinnholdet

Har hatt mensen i snart to måneder. Gå over snart?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg startet med nye p-piller (mirabella) for snart fire måneder siden. Jeg byttet fra cerazette pga. uheldige bivirkninger. Har hatt mensen i snart to måneder, men det er veldig lite blod som kommer, i tillegg til at det er veldig mørkt. Jeg lurer på om det kommer til å gå over snart, siden jeg begynner å bli ganske påvirket av det. Føler jeg ødelegger for kjæresten min siden jeg har mensen og vi ikke får hatt samleie. I tillegg til at jeg er bekymret for at jeg kanskje må bytte, og at jeg ikke kommer til å finne den riktige typen. Jeg har ikke noen flere bivirkninger enn mensen akkuratt nå, men hadde ømme bryster tidligere. Jeg begynte også å trene igjen, men opplever dager hvor jeg ikke har motivasjon for å trene eller matlyst. Ender derfor ofte opp med å ikke spise noe hele dagen. Kan dette ha noe med mensen og p-piller? Takk for svar:-)

SVAR

Besvart 14.05.2020 07:31:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle