Hopp til hovedinnholdet

Har en liten blødning når jeg har gått på do etter samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 16. Hei, jeg har nå gått på alumina 28 i snart tre uker. Hver gang jeg har hatt samleie har jeg merket en liten blødning når jeg har gått på do etter samleien. Denne blødningen var først en blanding av brun og rød, nå er den mer en utvannet rødfarge. Det er ikke mye jeg blør, men jeg vil gjerne vite om dette er til noen bekymring. Jeg vil gjerne unngå å måtte kontakte lege om nødvendig. Er dette noe som vil gå over?

SVAR

Besvart 16.05.2020 09:53:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle