Hopp til hovedinnholdet

Mellomblødning etter oppstart med Yasmin 28.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg går på ppillene Yasmin 21 og har gjort dette i snart 1 år. for 1 mnd siden fikk jeg Yasmin 28 istede, fordi de ikke hadde Yasmin 21 inne. når jeg begynte på mitt andre brett fikk jeg mensen midt i brettet. dette har aldri skjedd med meg før, og jeg syns det er rart at det skjer først nå. jeg pleier nesten aldri og hoppe over mensen fordi jeg syns det er betryggende og vite at alt er som det skal. nå har jeg hatt mensen i 9 dager og tar fortsatt ppillene mine hver dag. jeg er veldig stresset og redd for hva som er galt. dette er Veldig unormalt siden jeg har mye mensensmerter i forhold til det jeg pleier. jeg tok en graviditetstest dagen etter jeg fikk mensen midt i brettet. denne var negativ. derfor lurere jeg veldig på hva dette kan være. jeg tok testen på dagen så jeg vet ikke om dette også kan gjøre at testen ikke ble 100 prosent sikker.

SVAR

Besvart 18.05.2020 14:12:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Menstruasjonssmerter

Smertefull menstruasjon er ganske vanlig i tiden etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter i mage eller rygg rett før- eller samtidig med at mensen starter, mens andre er helt satt ut av sterke smerter, kvalme, oppblåsthet og slitenhet i flere dager.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle