Hopp til hovedinnholdet

Nedstemt av Diane, vil det gå over når jeg har brukt det en lengre periode?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg begynte på p-pillen diane første gang for ca. 2 år siden. Årsaken til at jeg går på diane er problemer med mye hårvekst. Etter jeg begynte på p-pillen ble jeg svært nedstemt og bekymret meg ekstremt mye. Jeg sluttet på pillen og følte at dette gikk over. Legen mener det skjedde mye i livet i den perioden som kanskje var en naturlig årsak til bekymringene. Nå har jeg startet på diane igjen for å gi det et nytt forsøk. Jeg merker igjen problemer med bekymringer og at det knyter seg i magen. Dette går smått utover dagliglivet. Spørsmålet mitt er om det er slik at bivirkninger som nedstemthet vil gå over etter at jeg har gått på pillen over en lengre periode? Med tanke på hårveksten er det ekstremt kjedelig å slutte på pillen da det ikke er noe annet som fungerer på samme måte. Men dersom nedstemtheten vil vedvare så lenge jeg går på pillen orker jeg ikke mer, og ser ingen annen utvei enn å slutte på pillen.

SVAR

Besvart 18.05.2020 12:20:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle