Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å ha samleie 3 dager etter spiral-innsetting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg satt inn spiral for 3 dager siden. Jeg hadde sex i dag, men med kondom. Jeg fikk frarådet å ha sex, men leste meg litt opp på det og i et svar fra en jordmor sto det at det var sex uten kondom som kunne forårsake en bekkeninfeksjon. Jeg har en fast partner og jeg er helt sikker på at ingen av oss har noen kjønnssykdommer. Er dette farlig, eller trenger jeg ikke å bekymre meg? Hilsen ganske dum 16-åring:)

SVAR

Besvart 17.05.2020 20:02:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle