Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å fjerne mensen eller få den så sjeldent som mulig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lyst til å fjerne mensen/ha det så sjeldent så mulig, i og med at mensen kommer i veien for meg i hverdagen min i veldig stor grad. Jeg lurer derfor på hvilken prevensjons metode som er best og sikrest for å unngå mensen/evt miste den? Jeg er ikke ute etter prevensjon for graviditet.

SVAR

Besvart 22.05.2020 11:09:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Å nei, ikke mensen nå!

"Åh, nei....!" har du kanskje tenkt når du oppdager at det er tid for mensen akkurat i den ferieuka du skal på badeferie eller telttur med kjæresten. Her kan du få noen tips som kan være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle