Hopp til hovedinnholdet

Gått på Loette i 6 mnd, fikk plutselig murringer og mellomblødning

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har gått på Loette 28 i 6 mnd nå, uten noen problemer. Har ikke hoppet over mensen, og tatt hver pille til rett tid. Plutselig opplevde jeg murringer i magen, brun utflod og hovne bryster (ca 14 dager før jeg skal ha hormonfri uke). Etter noen dager med dette fikk jeg mensen og har hatt det i fire dager nå. Jeg blør mye og har fremdeles mensensmerter. Hva kan dette skyldes? Til opplysning har jeg sjekket meg for kjønnssykdommer, og testen var negativ.

SVAR

Besvart 20.05.2020 22:34:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle