Hopp til hovedinnholdet

Har brukt Cerazette siden februar, siste 1- 2 måned har jeg blødd hver dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har gått på cerazette siden slutten av februar i år. Jeg blødde bare litt utenfor mensen og ikke ofte. Nå blør jeg hver dag og det har jeg gjort i kanskje 1 eller 2 måneder. Jeg aner ikke hvorfor jeg blør og det er samme farge som mensen blod. Jeg blør ikke like mye som når jeg har mensen men fortsatt ganske mye... Jeg vil ikke bruke bind hver dag liksom men aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ikke slutte på p-piller siden jeg bruker å ha samleie med kjæresten min og vil beskytte meg mot graviditet slik. Skjønner ikke om det ka være en slags infeksjon men tviler siden det ikke svir, klør eller lukter. Har ingen tegn på at det er noen sykdom... aner virkelig ikke hvorfor jeg begynte å blø hver dag, men det er veldig irriterende. Hva burde jeg gjør? Og hvorfor er det slik?

SVAR

Besvart 22.05.2020 23:38:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
account_circle