Hopp til hovedinnholdet

Hvilken prevensjon kan kjæresten min bruke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg og kjæresten min har brukt kondom som prevensjonsmiddel et par år, men har begynt å gå litt lei. Hun har hatt mye brystkreft i familien, men ingen har fått påvist arvelig brystkreft. Allikevel ønsker hun ikke å bruke prevensjon med østrogen ettersom at de andre krefttilfellene i familien har vært grunnet høyt inntak av østrogen. Hun har prøvd å gå på minipille men synes bivirkningene var for sterke. Vi har heller ikke veldig lyst til at hun skal starte med spiral. Er det noen andre valg? Eventuelt hvilke tanker har dere om dette?

SVAR

Besvart 22.05.2020 14:01:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle