Hopp til hovedinnholdet

Vil jeg slutte å få blødninger ved P-stav?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tok min p-stav i februar. Denne har jeg ikke merket noe særlig til, unntatt litt brunt utflod en gang i mnd. Dette har da begynt å bli mer som mensen.. og jeg tok jo da p-staven for å unngå dette (+ for å unngå graviditet). Jeg hadde før kraftige blødninger, samt med ekstreme mensen smerter som gikk utover hverdagen min. Hva burde jeg gjør om dette utvikler seg til mensen?

SVAR

Besvart 20.05.2020 12:52:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Langtidsvirkende prevensjonsmidler anbefales

Helsedirektoratet og WHO anbefaler langtidsvirkende reversible prevensjonsmetoder (LARC) til unge jenter. Men du bestemmer selv hva du ønsker å bruke.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle