Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har jeg vondt etter at p-staven er satt inn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk satt inn p stav i går på helse stasjon for ungdom. Innsettingen gikk ganske greit, kjente litt stikk innimellom men eller gikk det fint. Jeg har hatt ganske sterke smerter først i dag når jeg våknet. Etter bedøvelsen skal man ikke føle noe mens den blir satt inn, men jeg kjente at det stakk litt innimellom. Jeg er litt redd for at den har bevegd seg og at den nå ligger feil.. Jeg har tatt av bandasjen nå. Plasteret er fortsatt på. Det gjør vondt å bare forsiktig føle over akkurat i enden av p staven. Burde jeg ringe eller snakke med de på helsestasjonen?

SVAR

Besvart 20.05.2020 12:43:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle