Hopp til hovedinnholdet

Noe vi kan gjøre for å skape god, trygg sex, uten å ødelegger nytelsen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen en god stund og er glad i og ha sex. Vi har hatt ubeskyttet sex lenge og har satset på å unngå graviditet ved å bare trekke ut før jeg kommer. Vi foretrekker så klart og ikke trenge å bekymre oss for graviditet, så beskyttet sex er noe vi ønsker å nyte. Vi har prøvd mange ganger med kondom, men det blir aldri det samme og det er vanskelig og nyte sexen for oss begge. Jeg ønsker ikke å presse kjæresten min til å starte på p-piller eller noe lignende heller (dette er noe hun ikke ønsker pga bivirkninger), så jeg lurer egentlig bare på om det er noe vi kan gjøre for å skape god, trygg sex, uten at det ødelegger nytelsen. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 02.06.2020 16:47:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Avbrutt samleie - "å hoppe av i svingen"

Har dere hatt avbrutt samleie (samleie uten prevensjon), såkalt ”hoppe av i svingen”?. Det er risikabelt og jenta kan bli gravid.

 

Les mer
attach_file

Redd for å gjøre ei jente gravid?

Det skal veldig lite sæd til for å gjøre ei jente gravid. En sædcelle er nok og det kommer mange tusen ved en utløsning.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle