Hopp til hovedinnholdet

Tok p-pillen 8 timer senere enn vanlig, fortsatt beskyttet mot graviditet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Bruker mikrogynon ppiller og tar disse kl 23 hver dag. Glemte en pille da jeg var i uke 2 på brettet mitt, og tok den da jeg våknet kl 07 på morgenen. Altså ble den tatt 8 timer forsinket. Det samme skjedde dagen etter, at jeg tok den kl 07 i stedet for 23. Etter dette har jeg fortsatt å ta pillene kl 07. Jeg har altså tatt de 9 første pillene kl 23 og deretter plutselig byttet til kl 07 på den tiende pillen, og tatt alle de resterende pillene på brettet kl 07. Har tatt alle 21 pillene. Lurer på om jeg fortsatt er/har vært like beskyttet, eller om det er risiko for at jeg kan ha blitt gravid i løpet av dette brettet? Har hatt sex regelmessig uten annen beskyttelse.

SVAR

Besvart 23.07.2020 10:43:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon?

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
account_circle