Hopp til hovedinnholdet

Er jeg gravid? Hvor kan jeg ta graviditetstest?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okey så jeg og kjæresten min hadde sex uten kondom for noen dager siden, min mensen er veldig ustabil så kan egt få det når som helst men jeg er veldig paranoid fordi jeg skulle fått den på søndag og jeg hadde samleie på mandag, også har jeg hørt man kan bli gravid av precumet og det stresset meg veldig, jeg assa bør jeg gå til helsesøster da skolen starter? Er det mulighet for abort uten at foreldra mine skal få vite det. Vil kjøpe en test men jeg tørr ikke å kjøpe den selv,har ingen venner heller som kan kjøpe til meg er egt bare veldig stressa hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 23.07.2020 11:31:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle