Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke så mye om p-piller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no! Jeg har et spørsmål:) Jeg og vennen min skal ha sex, vi er begge virgins (begge er 14 år) og jeg vet ikke så mye om p-piller:/ så jeg lurte på når jeg skal ta de, skal jeg starte før sex etter sex??? eller hva? han kommer til å bruke kondom btw:) (JEG VIL IKKE BLI GRAVID) Jeg aner virkelig ikke og tørr ikke å spørre mamma om det:/ Plis svar!!:D takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 07.08.2020 20:37:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Ingen aldersgrense på prevensjon

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, har du rett til trygg prevensjon. Men hva med foreldrene? Skal de informeres?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle