Hopp til hovedinnholdet

Hvordan er det å ha mensen, hva er utflod og p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har Ikke fått mensen ennå og jeg vet ikke om jeg burde glede meg eller grue meg..... Jeg lurer på om du kan fortelle meg litt om hvordan det er å ha det og litt om det? Jeg vet ikke så mye om det! Hva er utflod? Er det vondt? Er det vanlig at jeg ikke har fått det? Hvordan får en menskopp plass oppi klitoris? Kan man dø av mensen?Hva er p-piller? Kan jeg ha sex når jeg får mensen? Takk for meg håper du kan svare!? Jeg vet ikke om denne blir sendt men det går bra!

SVAR

Besvart 16.09.2020 13:27:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Alt om bind, tampong og menskopp

Lurer du på hva du skal bruke og hvordan du skal bruke det? Her finner du nyttige råd.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle