Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg kjøp kobberspiral fra apoteket uten resept?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 17 år og vil ta kobberspiral For det første lurte jeg på om jeg kunne få kjøpt det fra apoteket uten resept? Jeg vil helst ikke ha det med resept siden jeg vil unngå å la familien min vite om dette. Men om jeg kjøper kobberspiral fra et apotek får jeg ennå satt den inn gratis hos dere? Eller må jeg betale Også lurte jeg på om det er mulig å kjøpe kobberspiralen hos dere uten noe resept også få den satt inn der?

SVAR

Besvart 07.10.2020 17:01:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle